Hallo,

Als u ook een berichtje in het gastenboek wil plaatsen, wat ik altijd zeer waardeer dan mag u het onderstaande formulier invullen. Na het versturen van het bericht zal ik het bericht ook in het gastenboek plaatsen.

Alvast bedankt! 


Gjaltema - 27-10-2023


Martijn heeft vlug en vaardig ons kozijn hersteld. Keurig afgewerkt! Het is weer als nieuw.Geert en Sonja Dijkstra - 23-12-2022


Wat heb je alles weer keurig voor ons gedaan Martijn, hartelijk dank!


Jaap en Thea Doorn - 15-11-2022


Martijn heeft bij ons de badkamer gerenoveerd en het is super netjes gedaan. Het was een hele klus in ons oude huis met houten vloer maar het is helemaal goed gekomen. Zijn er erg blij mee. De communicatie met Martijn is prima alsmede zijn werkwijze. Dik tevreden. Jaap en Thea


Fam. De Laat - 4-10-2022


Met dank aan Martijn verdwenen onze aan vervanging toe zijnde jaren '70 badkamer en toilet als sneeuw voor de zon, en ontstond er in beide gevallen een van de grond afgebouwde nieuw en fraai sanitair. Met dank aan de fijne en prettige communicatie, zowel tijdens het werk in huis als voor en na de tijd. Top.Piet en Rommy Kerkstra - 6-4-2022


Martijn heeft in 4 weken onze badkamer compleet vernieuwd/verbouwd. Heeft een super prestatie geleverd. Iedereen is vol lof. Netjes gewerkt. Ook dank aan Tegels & Sanitair Stienstra BV, voor de levering van badkamer onderdelen.


Hidde en Geke Risselada - 17-7-2021

Martijn heeft in de eerste week van juli 2021 de Dakkapel van nieuw plaatwerk voorzien en boeidelen van de garage vervangen. De werkzaamheden zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Hidde en Geke Risselada


Jan en Mien Mosterman - 10-4-2021


De afgelopen weken heeft Martijn bij ons de badkamer op de verdieping en het toilet in de hal gerenoveerd. Hij heeft dit zeer deskundig en uiterst precies uitgevoerd. In voorkomende gevallen hebben we ook plezierig overleg gehad over het realiseren van bepaalde oplossingen. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over zijn werkwijze en het geleverde resultaat!! Jan en Mien Mosterman


Mevrouw Stuiver - 13-6-2020


Erg blij met de klus die Martijn voor me heeft gedaan, echt een aanrader.
Werkt erg netjes en is correct in de afhandeling.


Ed & Martje 10-1-2020


Martijn een op wens gemaakte achterwand in de slaapkamer gemaakt voor ons, vakman, netjes en goede afwerking je kunt erop vertrouwen dat het goed komt. En dit alles tegen een nette prijs. Dit was zijn 2e klus bij ons en voor de volgende zullen we zeker weer bij Martijn aankloppen. Nogmaals bedankt! Ed & Martje


Edzer en Ineke Dijkstra - 25-8-2018
 

Dag Martijn Hartelijk dank voor de afwerking van een boeideel aan onze woning en alles op de afgesproken tijd, zowel onze buren als wij zijn zeer tevreden, tot een eventuele volgende klus, groet,  Edzer en Ineke Dijkstra 


Marco en Femke - 26-9-2017


Dankjewel Martijn! Je hebt onze badkamer en keuken verbouwing super gedaan. We zijn erg tevreden met 't resultaat en ook voor de mogelijke volgende verbouwing ben je onze man!

Groeten Marco en Femke


Chris en Geertje Reitsma - 18-6-2017

Wat weer een geslaagd project met Martijn Nijdam!
Nu een prachtig wandmeubel gemaakt waar we erg blij mee zijn!
Martijn bedankt!


Jan Veenstra - 22-7-2016

Vakkundige verbouwing binnenshuis prima uitgevoerd tegen een nette prijs.

Voor een volgende klus bel ik Nijdam dus.


Fam Andringa 22-8-2014

Onze boeidelen buiten om waren aan vervanging toe, echter moest het wel weer bij de rest van de woning passen.
Het is mooier geworden dan wij hadden verwacht.
Geweldig stukje vakmanschap. Martijn Bedankt.

Volgende klus, weer Nijdam dus !!!


Familie Boersma - 2-2-2014

Wij zijn zeer tevreden. 

Nijdam heeft ons toilet vernieuwd, de samenwerking was prettig. Hij werkt netjes en vlot, overlegt goed, reageert snel op mails en sms’jes. Is duidelijk, correct in de omgang en niet duur. De service die hij leverde, is zeer goed te noemen. Onze nieuwe wc-pot was namelijk niet goed (misproductie), wat we pas constateerden toen alles geïnstalleerd en gekit was. Nijdam heeft daar toen op eigen initiatief werk van gemaakt bij de leverancier en vertegenwoordiger. Die werkten niet mee. Uiteindelijk heeft hij er een toilet van een ander merk (beter en duurder) in gezet, zonder dat hij de meerprijs daarvan aan ons doorberekende. We moesten het extra bedrag in plaats van aan hem, maar aan Serious Request geven, zei hij (het Glazen Huis stond op dat moment in Leeuwarden, met als bestemming van de opbrengst de bestrijding van diarree, dus dat vond Nijdam wel toepasselijk…)Nijdam had bij het aannemen van de klus niet gezegd dat hij bij de vrijwillige brandweer is, soms kwam hij daardoor later of was hij ineens weg (maar alleen als het werk het echt toeliet!), maar we vinden het heel mooi dat mensen naast hun werk zich voor de brandweer willen inzetten, dus dat was voor ons geen probleem. We hadden het wel fijner gevonden als hij dat van tevoren had gemeld.


Fam. Reitsma - 21-9-2013

Martijn bedankt voor de super mooie aanbouw, wij zijn er erg blij mee!!


Fam. Veenstra - 3-3-2013

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en bijkeuken! 

Alles zeer netjes afgewerkt en wij zouden zeker weer eens een 'klusje' door Klus-Service Nijdam laten doen!


Neeltsje Kleinhuis - 19-11-2012

We willen je nog wel ontzettend bedanken voor het werk dat je verzet hebt in de badkamer! We zijn er echt heel blij mee! 
Groetjes Neeltsje Kleinhuis


De Ree - 15-11-2012

Dit was de 2e klus van Martijn. De w.c. verbouwd en nieuwe leidingen aangelegd. Keurig en netjes geleverd. Vooral na een werkdag netjes altijd opruimen dus je hoeft de benen niet te breken. Martijn is zeker aan te bevelen.

Albert, Petra en Steven


Wijnsma - 7-4-2012

Netjes werk, geen op of aanmerkingen.
Tot snel.


Fam. de Ree - 23-12-2011

Hallo
De douche verbouwd netjes gedaan.
Volgende klus zal ik zeker aan jouw denken Martijn
Bedankt 
Albert Petra en Steven


Fam. Eekhof - 5-6-2011

Hallo Martijn,
We staan nog steeds met verwondering te douchen in onze nieuwe badkamer (en even naar het toilet is ook een feestje!).
Wat is het mooi geworden!! Zie foto's op de site!
En alles met een super samenwerking! Het was zelfs zo "gezellig" dat onze jongste zoon van 8 jaar vond dat "Martijn ook wel met ons mee kon naar de dorpsfeesten!"
 Tot de volgende klus!


Jacco, Elly, Hessel, Mayke en Timme Eekhof, Oudehaske


Ronald - 10-3-2011

Martijn heeft bij ons een aansluiting voor een wasmachine gemaakt op zolder en diverse elektra aansluitingen gedaan.
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Martijn bij ons heeft afgeleverd en bij een volgend project zal ik hem ook zeer zeker weer vragen.

Bedankt Ronald en Maaike en Thirza


Ruurd- 5-10-2010 

Geachte lezers, 

Heer Nijdam (Martijn) heeft bij ons heel netjes het toilet verbouwd, het ziet er nu prachtig uit (zie fotoboek, Oudehaske)! Alles ook heel correct besproken/uitgevoerd/afgehandeld. Geen beunhaas, maar een vakman dus!
Bedankt & tot ziens, Ruurd & Manuela


Anjo Krist - 29-7-2010

Hoi Martijn,
Nou het is wel opgeknapt, ik zag dat de roostertjes in het houtwerk, ook al was gedaan. We zijn nu al blij, met wat je tot nu toe hebt gedaan, bedankt en alvast een fijne vakantie!
André en Anjo


Johan - 2010-07-05

Hoi allemaal,
Martijn heeft bij ons in Weidum de badkamer, hal & wc vernieuwd. Dit naar onze tevredenheid. Het was prettig om Martijn 'over-de-vloer' te hebben. Wij vonden hem via Marktplaats en gingen het avontuur met hem aan en hij met ons. Voor eenieder die denkt van wil ik dat ook: doen. Martijn is een vakman!


G. Bakker - 5-5-2010

Hoi Martijn,

Je hebt bij ons van 2 slaapkamertjes weer één grote slaapkamer gemaakt. Het is echt geweldig mooi geworden. Als we nog eens een klus hebben zullen we je weer bellen!!

Bedankt!


W. Bruinsma- 26-4-2010

Hallo Martijn.
Je hebt in Aalsmeer voor ons een heel huis 75 m laminaat gelegd plus je hebt een stuk aan de keuken gebouwd en alles naar volle tevredenheid keurig netjes alles afgewerkt bedankt en wij hopen dat je nog vele klussen mag doen.
Groeten en tot ziens Wietze en Coby Bruinsma


A&A Nolles - 16-3-2010

Onze compleet nieuwe badkamer bevalt geweldig! Alles keurig geïnstalleerd, prachtig afgewerkt. Vakwerk!


L. Jonker - 24-2-2010

Hoi Martijn,


Bedankt voor de verbouwing van de keuken, badkamer en toilet.
Het is erg mooi geworden.
De nieuwe radiator bevalt ook prima. 
Wanden boven zijn mooi afgewerkt , kunnen nu gaan verfen.
Als er weer geklust moet worden weten we wie we weer gaan bellen, KLUSSERVICE NIJDAM.


R. Zijlstra - 19-2-2010

Hoi Martijn,

Wat is het boven mooi geworden, grandioos. Jij hebt echt gouden handen! Reuze bedankt. Genoeg voeding voor de mond-tot-mond-reclame. de klanten moeten jouw kwaliteit nog ontdekken, maar je hebt in ieder geval een heleboel te bieden.

Prettig weekend,

Josine


Eric Hofman - 31-1-2010

Hallo Martijn,

Erg tevreden over de vlotte werkwijze en nette afwerking. Ook het 'meedenken' (en uitleggen) van eigen werkzaamheden stel ik op prijs. 
Ook helpt het als je elke dag een taartje krijgt natuurlijk !!

Groet,

Eric


Joke de Ruiter - 4-1-2010

Hoi Martijn,

Ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Ik ben superblij met mijn keuken, en heel tevreden met je werk.
Ik heb de muur en de koof bij de afzuigkap vorige week geverfd en ook het houtwerk op het muurtje wat bleef staan, en het ziet er erg mooi uit.

Groeten, Joke


Gerrit - 7-11-2009

Martijn veel succes met je bedrijf!!!

Groetjes Gerrit en Eimert


J. Jorritsma - 2-9-2009

Martijn,

Slaapkamer op zolder is netjes en vlot gerealiseerd. Wij zijn dik tevreden. Bedankt!